Opskrifter

 1. Prisvenlige bøffer af Eye of Round Steak

  Prisvenlige bøffer af Eye of Round Steak

  Oprettet d.

   

  Eye of Round Steak er en lille bøf, som er skåret af okselårtunge, der sidder på koens baglår.

  Idag har vi besluttet os for at prøve den lille bøf, som vi ikke tidligere har kendt til, men den har nu fundet vej ind i vores sortiment, og det er vi glade for.

  Det er nemlig dejligt ind imellem at afprøve noget nyt og anderledes, og det var det, vi skulle idag.

  Skriv en kommentar

 2. Barbecuemarinerede Short Ribs

  Barbecuemarinerede Short Ribs

  Oprettet d.

  Short Ribs er tværreb fra okse, og en pendant til spareribs, som vi kender det fra grisen.

  Det er ribben, hvor der sidder kød på. Et populært indslag til en grillfest eller måske til Fars Dag, hvor Far skal fejres og forkæles.

  Ofte bliver de tilberedt på grillen, men de kan også laves i ovn, sous vide eller langtidskoge i en gryde afhængigt af årstiden. 

  Her finder du opskriften på en skøn menu, når der skal være lidt mandehørm over aftensmaden. Det virker nemlig noget maskulint med kødet og ben sammen i store mænger samtidig med, at du nyder en kold øl. Og det hele går faktisk bedst, hvis du spiser med fingrene og gnaver af benet. Husk køkkenrullen for du får altså også fedtede fingre af denne ret. 

  Skriv en kommentar

 3. Sprød smørstegt Top Round Steak

  Sprød smørstegt Top Round Steak

  Oprettet d.

  Opskrift på en lækker smørstegt Top Round Steak ala Wienerschnitzel - med sprød panering. Top Round Steak er en stor, tynd velsmagende steak af oksekød skåret af okseinderlår. I denne opskrift er den tilberedt lidt som vi kender den Østrigske Wienerschnitzel med panering og smørstegning, men tilbehøret har vi valgt at gøre lidt anderledes.

  Skriv en kommentar