Handelsbetingelser for Treshøje Gårdbutik

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: Treshøje Gårdbutik
CVR-nr. :16251070
Adresse: Lørstedvej 101, 9690 Fjerritslev
Mailadresse: info@treshoejegaardbutik.dk
Telefonnummer: +45 3028 2104

 

Alle handler på denne side er indgået imellem dig som kunde og Treshøje Gårdbutik

 

OBS! 
Ved handel på denne side accepterer du automatisk nedenstående vilkår, så det anbefales at du læser vilkårene grundigt igennem inden du handler.

Bestilling

Når du bestiller varer på www.treshoejegaardbutik.dk så skal du altid oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt hvor fragtfirmaet må stille pakken, hvis der ikke er nogen hjemme til at modtage pakken ved levering. 


Alle priser på webshoppen er incl. moms.


Har du valgt at fragtfirmaet må stille din pakke, så er det for din egen risiko.


Du skal senest bestille tirsdag kl. 10.00 for at få leveret din pakke torsdag inden kl. 17.
I tilfælde af helligdage vil der være ændringer i leveringsdag(e) 


Du kan ikke ønske et bestemt leveringstidspunkt men du kan ønske hvor pakken må stilles på din adresse, såfremt du ikke er hjemme. Vi gør opmærksom på at det er på dit eget ansvar, hvis pakken må stilles.
Der vil blive sendt en SMS til dig på det angivne mobilnr når pakken afsendes herfra og en SMS til dig når pakken er leveret på din adresse.

 

Selvom du handler igennem vores hjemmeside, så er du velkommen til at hente pakken her på adressen for at spare fragtomkostningerne, men så er det efter forudgående aftale på telefon (+45) 3028 2104.


Varerne sendes udelukkende som frost og er pakket i isolerende kasser med is, som holder det koldt under transporten. Det anbefales at fryse det ned eller bringe det på køl straks efter modtagelse. 

Vægt på kødet

Det er sandsynligt at vægten og prisen på kødet varierer.
Vælger du et kødstykke, der vejer f.eks. 730 gram til en vejledende kilopris på 130 kr. så vil du blive afregnet en gennemsnitspris (94,25 kr) for kødstykker der ligger i interval 700-750 gram eller 750-800 gram (97,50 kr) afhængigt af hvilket kødstykke det er. Du vil derfor skulle påregne, at der på grund af denne inddeling kan være en mindre pris- og eller vægtdifference i forhold til det angivne på kødpakkerne.
Det skyldes at vores hjemmeside kun kan håndtere kødpriser i intervaller på 50 og 100 gram.
Vægt- og prisdifferencerne refunderes ikke.

Levering

Når du bestiller varer på www.treshoejegaardbutik.dk så får du leveret varerne på din angivne adresse.
Pakkerne kan ikke leveres til pakkeboks.
Når fragtfirmaet har afleveret pakken overgår ansvaret for pakken til dig som kunde.
Bor du i en opgang, så er det dit ansvar, at der er nogen hjemme til at åbne op for fragtfirmaet, så de kan komme ind i opgangen. Er der dørkode, så oplys den evt. ved afgivelse af ordre.
Varerne sendes så de kan holde sig kolde under transporten og frem til din adresse. Varerne sættes ved din hoveddør medmindre du har angivet andet under bemærkninger.
Det er dit ansvar at tjekke varerne umiddelbart efter levering. Temperaturudviklingen i en kasse er dit ansvar efter varen er leveret.
Er informationer omkring leveringsadresse eller telefonnummer mangelfulde, så ordren i sidste ende går tabt påhviler tabet kunden og ikke Treshøje Gårdbutik.

Betaling

Når du handler på www.treshoejegaardbutik.dk , så kan du benytte følgende betalingsmetoder:
Dankort
Visakort
Visa Electron
Mastercard
Mobilepay
Det er ikke muligt at betale via bankoverførsel.
Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

 

Fragt

Vi sender varerne med fragtfirmaet Xpressen. 
Vi leverer til alle adresser i hele Danmark - også i sommerhuse - men dog ikke til adresser, der er hjemhørende på ikke brofaste øer.

Vi afsender varer hver onsdag og de vil være fremme på din angivne adresse senest torsdag inden kl. 17.00. 
Fragtpriser kr. 100,- for max 20 kg.
Ønsker du at købe større varepartier, så er du velkommen til at kontakte os på info@treshoejegaardbutik.dk.

Vi afregner et emballagegebyr på kr. 40,- for flamingokasse, der kan holde varerne på den rette temperatur under transport.

Gebyret er indeholdt i de 100 kr. vedr. fragtløsning for Xpressen.

 

Det er også muligt at få leveret varerne fragtfrit ved at vælge fragttilbud. Denne løsning er dog excl. udgifter til emballage på kr. 40,- og er gældende for adresser og ferieadresser i udvalgte postnumre. Se hvilke postnumre vi leverer fragtfrit til i postnr. liste under valg af fragtløsningen ved køb.

 

Fortrydelsesret og reklamation

Ved at acceptere vores handelsbetingelser accepterer du ifølge forbrugeraftaleloven også at der ikke er fortrydelsesret, da det er levnedsmidler. 
Er der fejl eller mangler i det leverede skal du reklamere straks ved modtagelse – indenfor 24 timer - og oplyse os via mail info@treshoejegaardbutik.dk omkring manglen/fejlen i leverancen. Derudover skal der medsendes billeddokumentation.
Vi yder ingen form for garanti på produkter, som du har haft opbevaret i din fryser i flere måneder. Det er din pligt og ansvar at kontrollere kvaliteten ved modtagelse, og skulle der være tvivl omkring kvaliteten eller en fejl i leverancen, så skal du reklamere straks.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  Her videregiver vi oplysningerne til Shipmondo og Xpressen, som er nødvendigt for at de kan levere pakken hjemme hos dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Treshøje Gårdbutik og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.treshoejegaardbutik.dk er Treshøje Gårdbutik.
Dine kreditkortoplysninger krypteres og lagres af Onpay og Clearhaus, som er vores samarbejdspartner i forhold til onlinebetalinger på vores website. De lagres dermed ikke hos www.treshoejegaardbutik.dk   
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. 
Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 
Du kan skrive til os på: info@treshoejegaardbutik.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@treshoejegaardbutik.dk 
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 1. januar 2021